Παναθηναϊκός: Θέλει ένα ΟΑΚΑ... πράσινο

Παναθηναϊκός: Θέλει ένα ΟΑΚΑ... πράσινο

Να κάνει το ΟΑΚΑ... καταπράσινο θέλει η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς έχει υποβάλλει αίτημα για να αλλάξει το χρώμα των καθισμάτων του κλειστού με δικά της έξοδα.

Το ΟΑΚΑ αποτελεί την καλύτερη έδρα της Ευρώπης και στόχος των διοικούντων την ΚΑΕ είναι να αποκτήσει ακόμα περισσότερο πράσινο χρώμα. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει πρόθεση να βαφτούν τα κίτρινα και τα λευκά καθίσματα πράσινα με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από την πλευρά του Εξάστερου. Το μόνο που απομένει είναι το τελικό «ΟΚ» από τους ανθρώπους των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Μάλιστα υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»:

«Έχοντας υπόψη το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 112 έγγραφο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο σχετικά με την μετατροπή του χρώματος των καθισμάτων σε ορισμένα διαζώματα του Κ.Γ.Αθλοπαιδιών από κίτρινο ή λευκό σε πράσινο χρώμα, με έξοδα που θα βαρύνουν την ΚΑΕ ΠΑΟ, καθώς επίσης και τις τεχνικές παρατηρήσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Υπευθύνου της εγκατάστασης, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει να ζητηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟ περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή χρώματος καθισμάτων) δεν θα επιφέρει σε βάθος χρόνου βλάβη ή φθορά των υλικών που αποτελούν πάγιο σταθερό εξοπλισμό της εγκατάστασης, καθώς και δεν θα δημιουργεί ενδεχομένως ζήτημα ως προς τη χρήση της εγκατάστασης για αγώνες ή εκδηλώσεις άλλων φορέων (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν όλα πάνε καλά το ΟΑΚΑ θα... θυμίζει ακόμα περισσότερο Παναθηναϊκό, καθώς αυτή η επιθυμία δεν είναι μόνο της ΚΑΕ αλλά και των οπαδών της ομάδας.

Πηγή: onsports.gr