Παράσχος: «Μπορούμε Champions League»

Παράσχος: «Μπορούμε Champions League»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη 2η θέση μέσω των play off και να αγωνιστεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm

Για τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από το Κύπελλο:

«Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Υπάρχει ικανοποίηση από την εμφάνισή μας».

Για το πώς μπορεί ο Ατρόμητος να παίρνει αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Δεν βρήκαμε το κουμπί, ούτε αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζουμε τις υπόλοιπες ομάδες. Προσαρμόσαμε όμως την τακτική μας πάνω στον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Έπρεπε να προσέξουμε την άμυνα μας. Και στα τέσσερα παιχνίδια πιάσαμε καλή απόδοση και τους παίξαμε στα ίσα. Έγιναν όμορφοι αγώνες και το κυριότερο τους ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Για το αν μπορεί η ομάδα του να αποδώσει καλύτερα:

«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Εντός-εκτός έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Παίζουμε επιθετικά, πρεσάρουμε τον αντίπαλο από την άμυνά του. Δεν παίζουμε παθητικά και δεν δίνουμε χώρους. Προσπαθούμε να τρέξουμε. Ένα πράγμα που μπορώ να πω έχει αλλάξει στον φετινό Ατρόμητο είναι αυτή η επιθετική άμυνα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Εδώ που φτάσαμε θα το παλέψουμε. Πλησιάσαμε αρκετά τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, ενώ μόνο εμείς χάσαμε παίκτες. Το υλικό όμως που διαθέτουμε είναι ικανό να διεκδικήσει αυτό που χάθηκε πέρυσι στο τέλος».

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο ίδιος σε νεαρούς παίκτες:

«Όποιος αξίζει παίζει. Είτε νέος είτε μεγαλύτερος. Όλοι παίρνουν ευκαιρίες. Τα περισσότερα παιχνίδια τα βγάλαμε με 13-14 παίκτες. Είχαμε τραυματισμούς. Όποιος δείχνει πράγματα παίζει. Έτσι έγινε και με τους Καραγκούνη, Καραμάνο που διακρίθηκαν. Είχαν δουλέψει πολύ».