ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: «Καμίνι» το ΟΑΚΑ με Μάλαγα

Παναθηναϊκός: «Καμίνι» το ΟΑΚΑ με Μάλαγα

Τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ (3/4, 21.30) τέθηκαν στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΚΑΕ, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να σπρώχνει τον Εξάστερο στη νίκη που οδηγεί στα προημιτελικά.

Οι «πράσινοι» θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα με τους Ανδαλουσιανούς για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

««Την Πέμπτη (3/4/2014 και ώρα 9.30μ.μ) ο Παναθηναϊκός θα δώσει έναν αγώνα καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια της Euroleague κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αξιολογώντας την μέχρι τώρα παρουσία του κόσμου στους αγώνες στο ΟΑΚΑ, εκτιμά ότι οι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι σε θέση να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως η πλέον σημαντική, μέχρι την επόμενη βέβαια, καθώς θα κρίνει εν πολλοίς τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση.

Περιμένουμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», όσο και από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10π.μ. – 8μ.μ.), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Σήμερα, Δευτέρα (31/3), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ., την Τρίτη (1/4) και την Τετάρτη (2/4) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. και την Πέμπτη (3/4) από τις 10π.μ. ως τις 5:30μ.μ.

Εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ τόσο σήμερα (31/3) από τις 3:30μ.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, όσο και την Πέμπτη (3/4) από τις 6μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του κρίσιμου αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα».