ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φούλαμ: Πόσο αξίζει και πού μπορεί να πωληθεί ο Μήτρογλου;

Φούλαμ: Πόσο αξίζει και πού μπορεί να πωληθεί ο Μήτρογλου;

Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από την Φούλαμ στο τέλος της σεζόν.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, η έγκυρη αγγλική εφημερίδα Daily Mail, χαρακτηρίζει τον Έλληνα επιθετικό "καταστροφή" της Φούλαμ και αναφέρεται σ΄ αυτόν με άκρως υποτιμητικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα τονίζει: «Η πιο δαπανηρή μεταγραφή της ομάδας ήταν απλά μια καταστροφή και η Φούλαμ πρέπει να περιορίσουν την ζημιά», ενώ σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως ο Κώστας Μήτρογλου στοίχησε 4 εκ. λίρες για κάθε σουτ που έκανε στην εστία!
Ποια είναι τα δεδομένα της αγοραστικής αξίας όμως του Κώστα Μήτρογλου, μετά από μια αποχή έξι μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και τα 15 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν γι' αυτόν;

Σύμφωνα με το έγκυρο ποδοσφαιρικό σάιτ αγοραπωλησίας ποδοσφαιριστών, transfermarkt, η αξία του Έλληνα στράικερ ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την παρουσία του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το οποίο ξεκινάει σε ένα μήνα!
Εάν ο Κώστας Μήτρογλου καταφέρει να πετύχει κάποια γκολ εκεί, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα παραμείνουν σταθερές ή θα ανέβουν ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο αν οι αρνητικές εμφανίσεις συνεχιστούν και εκεί, οι φήμες λένε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το χατίρι στους οπαδούς του και θα... ψαχτεί για ενδεχόμενη επιστροφή του "πιστολέρο" στο Λιμάνι.

Λέτε να δούμε τον δούμε ξανά στα ερυθρόλευκα από τον Σεπτέμβριο;