ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Γαλατάσαραι για τον Αμραμπάτ (photos+videos)

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Γαλατάσαραι για τον Αμραμπάτ (photos+videos)

Σύμφωνα με τους Τούρκους, αυτή πρέπει να θεωρείται η πρώτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» από την διεθνή αγορά για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 27χρονος εξτρέμ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού αν λάβουμε στα υπ' όψιν μας τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. Από χθες τα Μέσα της γειτονικής μας χώρας αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος τα έχουν βρει σε όλα με την Γαλατάσαραι για την μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Μαροκινός αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μετά στην Μάλαγα, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την ισπανική ομάδα να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ως δανεικό. Η Γαλατά είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να αποχωρήσει όμως μόνο με κανονική μεταγραφή και γι' αυτό αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού αξίας 4 εκ. ευρώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης και ο ατζέντης του να τα... βρουν στο οικονομικό σκέλος με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αμραμπάτ σε 13 αγώνες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είχε 2 γκολ και 5 ασσίστ, ενώ με την Γαλατά πρόλαβε να αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και μία τελική πάσα.

Διαβάστε επίσης:

Τα τελικά αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες
Δείτε ΕΔΩ