ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Τα μέτρα ασφαλείας για τον 5ο τελικό

Παναθηναϊκός: Τα μέτρα ασφαλείας για τον 5ο τελικό

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημερώνει τους φίλους της που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν για τον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν εν όψει της του αποψινού 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό (4/6, 7.45μ.μ.) είναι τα κάτωθι:

-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 17.30

-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Διαβάστε επίσης:
Κούγιας: «Μπορεί να μπει στο γήπεδο ο Δ. Γιαννακόπουλος»