ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014-Εθνική Ελλάδας: Αποφασισμένοι για την ανατροπή

Μουντιάλ 2014-Εθνική Ελλάδας: Αποφασισμένοι για την ανατροπή

Οι διεθνείς μας δεν έχουν χάσει την πίστη τους για πρόκριση και είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα μέτωπα.

Είναι στο στοιχείο του Έλληνα να ισοπεδώνει τα πάντα μετά από μία ήττα. Λίγες ημέρες πριν όλοι πίστευαν στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, ωστόσο η ήττα από την Κολομβία άλλαξε άρδην τη ψυχολογία στους Έλληνες που θεωρούν πως η εθνική μας θα αποτύχει.

Στο παρελθόν, έχει αποδειχθεί πως σε ανάλογες καταστάσεις η «γαλανόλευκη» ξέρει τον τρόπο να αντιδράει και να δικαιώνει τις προσπάθειές της. Απέναντι στην Ιαπωνία, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα είναι με το... μαχαίρι στα δόντια.

Το να δικαιωθούν για όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν το τελευταίο διάστημα και να πάρουν ξανά με το μέρος τους, τους οπαδούς είναι ίσως το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. Τα λόγια είναι... φτώχεια και για αυτό δεν υπάρχουν βαριές δηλώσεις το τελευταίο διάστημα. Όλοι θέλουν να μιλήσουν στο γήπεδο και απέναντι στην Ιαπωνία έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Όπως είπε και ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του, θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι, καθώς στο τέλος της διοργάνωσης ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από το πόστο του.

Πηγή: onsports.gr