ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μποροβήλος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Μποροβήλος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Πενήντα-πενήντα οι πιθανότητες πρόκρισης για Αστέρα Τρίπολης και Μακάμπι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπως δήλωσε στον NovaΣπορFm o πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, μίλησε στον Γιώργο Μαζιά, για:

-τη κλήρωση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Σίγουρα γνωρίζαμε πως η σημερινή κλήρωση θα έκρυβε για μας ισχυρό αντίπαλο, αλλά πιστεύω πως ο καλός Αστέρας μπορεί να προκριθεί στους ομίλους. Δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή αποκλείσαμε την Μάιντς. Πατάμε στα πόδια μας και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία. Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια και ας ελπίσουμε να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε μία ιστορική πρόκριση».

-το ενδεχόμενο να γίνει η ρεβάνς στην Κύπρο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή:

«Το γνωρίζουμε. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου στην Κύπρο. Θα ήταν ένα αβαντάζ για εμάς, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες. Στόχος μας είναι να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στην επόμενη φάση».

-το αν πίστευε στη πρόκριση μετά την ήττα στο πρώτο ματς από τη Μάιντς:

«Η εμπειρία μας από τέτοια παιχνίδια δεν είναι μεγάλη. Τώρα δημιουργούμε την ομάδα που θέλουμε στην Ευρώπη. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο πρώτο ματς από μία τόσο καλή ομάδα, μας έδωσε τη πίστη πως μπορούμε να προκριθούμε. Έγιναν δύο πραγματικά συναρπαστικά παιχνίδια και προκριθήκαμε δίκαια. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μία ομάδα χώρας που πριν λίγες μέρες πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μιλάμε για μία ιστορική επιτυχία, που θέλουμε να έχει συνέχεια. Όλη η Ελλάδα θεωρώ πως χάρηκε που μία ομάδα της χώρας απέκλεισε μία γερμανική».

-το αν το γήπεδο της Τρίπολης είναι κατάλληλο σε περίπτωση που Αστέρας προκριθεί στους ομίλους:

«Ναι ασφαλώς. Έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι, το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις και αν με το καλό μπούμε στους ομίλους θα παίξουμε κανονικά στο “Θόδωρος Κολοκοτρώνης”».

-το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης και τα δημοσιεύματα για τον Αργεντινό, Τζόναθαν Μποτινέλι:

«Όχι δεν έχει τελειώσει το θέμα του συγκεκριμένου παίκτη. Αυτή τη στιγμή, περνάει ιατρικά ο Γάλλος αμυντικός χαφ, Τιεμπί και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να υπογράψει. Πάντα βλέπουμε για μεταγραφές και αν βρούμε κάτι που μας ενδιαφέρει και θεωρήσουμε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα θα τον αποκτήσουμε».