Χώρισαν οι δρόμοι του Νινιάδη με τον Ολυμπιακό!

Χώρισαν οι δρόμοι του Νινιάδη με τον Ολυμπιακό!
Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Νινιάδης αποτελεί παρελθόν...

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Νινιάδης αποτελεί παρελθόν, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ, λύθηκε η μεταξύ τους συνεργασία, με τους «ερυθρολεύκους» να τους εύχονται «καλή συνέχεια στις μελλοντικές επαγγελματικές του δραστηριότητες».

 

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Νινιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους οπαδούς του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπο μου.

Σε όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με τις δικές μου μικρές δυνάμεις να συμβάλλω όσο μπορώ στην πρόοδο της ομάδας που με ανέδειξε και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό για τις πολλές επιτυχίες που πανηγύρισα τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν συνεργάτης της στο προπονητικό τιμ.

Οι ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες θα συνοδεύουν πάντα τον Ολυμπιακό. Τις αξίζουν άλλωστε τα εκατομμύρια των οπαδών του, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, οι παίκτες και οι προπονητές και όλοι όσοι εργάζονται για το καλό του συλλόγου».