ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φωτιά» ο Άρης, προβλημάτισε ο ΠΑΣ

«Φωτιά» ο Άρης, προβλημάτισε ο ΠΑΣ
Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Zέεφελντ στην Αυστρία ο Άρης...

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Zέεφελντ στην Αυστρία ο Άρης επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε για τους «κίτρινους» με τέρματα των Σακάτα (42'), Σολτάνι (47'), Τοπούζη (68'), Νέτο (71', πέναλτι). Ενδιάμεσα μείωσαν οι Ηπειρώτες με τον Κουέβα (65', πέναλτι).

Δεν αγωνίστηκαν για τους Θεσσαλονικείς οι τραυματίες Καπετάνος, Καστίγιο, Κανούλας και ο ανέτοιμος Πρίττας και για τον ΠΑΣ οι Μπακαγιόκο, Βάντερσον, Κηπουρός.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε στη γάμπα ο Τσέζαρεκ και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά. Αύριο ο Κροάτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Χρόνο συμμετοχής για τον Αρη πήρε και ο υπό δοκιμή Αργεντινός αμυντικός, Αουγκουστίν Στράνο.

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 4-1

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (76' Διούδης), Καζναφέρης (46' Νέτο), Παπαζαχαρίας, Στράνο (46' Φατί), Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος (46' Μίσελ), Κατίδης (46' Σολτάνι), Τόχα (75' Αγτσίδης), Πορτίγια (71' Γιαννιώτας), Σακάτα (54' Τοπούζης), Τσέζαρεκ (λ. τρ. 33' Βανγκέλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βισέντι, Τζάνης, Μπεσέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταμπάσης, Γεωργίου, Χουτ, Οικονόμου, Ανδράλας, Κουέβας, Βίλα, Τζάνης, Τζημόπουλος, Μαργαρίτης, Μιχαήλ.