Η Stoiximan με ένα εντυπωσιακό σποτ εύχεται «καλή επιτυχία» στους αθλητές που θα αναχωρήσουν για Ρίο

Η Stoiximan με ένα εντυπωσιακό σποτ εύχεται «καλή επιτυχία» στους αθλητές που θα αναχωρήσουν για Ρίο
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Βάσω Βουγιούκα, η Βασιλική Μιλλούση, η Άννα Κορακάκη, η Ράνια Ρεμπούλη, ο Κυριάκος Ιωάννου και η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και η Stoiximan, Υπερήφανος Χορηγός τους τους εύχεται «καλή επιτυχία» μέσα από άλλο ένα εντυπωσιακό τηλεοπτικό σποτ!

Οι πρωταθλητές που αποτελούν τις κορυφαίες ελπίδες της Ελλάδας για μεγάλες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, προετοιμάζονται σκληρά. Στόχος τους να μας κάνουν για άλλη μία φορά υπερήφανους.

H Stoiximan έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα και μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο» που οργάνωσε η ΕΟΕ στήριξε κορυφαίους αθλητές στην προσπάθειά τους να βρεθούν στο Ρίο. Όλα αυτά μέσα σε μία δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά για τη χώρα μας γενικότερα.

Όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτή την προσπάθειά τους, η Stoiximan, βρίσκεται στο πλάι των Ελλήνων πρωταθλητών.

Με ένα συγκλονιστικό τηλεοπτικό σποτ με την ελίτ του ελληνικού αθλητισμού η Stoiximan τους εύχεται «καλή επιτυχία». Σύνθημα το «ένα μαζί σου».

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

 

PHOTO GALLERY