ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Π. Θεοδωρίδης: «Αποφάσεις σκάνδαλα και μεσοβέζικες λύσεις»

Π. Θεοδωρίδης: «Αποφάσεις σκάνδαλα και μεσοβέζικες λύσεις»
Θέση στα όσα διαδραματίζονται από χθες στο χώρο του ποδοσφαίρου, πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης...

Θέση στα όσα διαδραματίζονται από χθες στο χώρο του ποδοσφαίρου, πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέροντας:

«Έχουμε το σκεπτικό της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ στα χέρια μας και μας προβληματίζει όλους. Δεν μπορείς να δικάζεις με το άρθρο 21 και να επιβάλεις ποινές με το άρθρο 5. Αυτή τη μεσοβέζικη λύση πού τη βρήκαν; Ή υποβιβασμός ή αθώοι. Πώς είναι δυνατό να φτάσουμε σε μία λύση που δεν προβλέπεται; Οι δύο ομάδες αποβλήθηκαν, δεν υποβιβάστηκαν. Εάν υποβιβαζόταν, οι ομάδες της Football League θα γινόταν 20 και θα έπρεπε να ανέβουν ακόμη δύο και αυτό θα ήταν σωστό. Δεν υπήρξε όμως υποβιβασμός, άρα θα πρέπει να παραμείνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στην κατηγορία. Αυτό λέει η λογική. Ρώτησα όμως και εισαγγελείς, δικηγόρους και αυτό μου είπαν. Είναι δυνατό να μιλάμε -για παράδειγμα- για τη Δόξα Δράμας που διασύρθηκε με έξι παίκτες στα πλέι οφ, πως θα ανέβει κατηγορία;».

Για τις επόμενες κινήσεις του Πανσερραϊκού, τόνισε: ««Έχουμε ζητήσει από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο να επιστρέψει η υπόθεση και να εκδικαστεί ξανά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοδικίας. Ποιον κοροϊδεύουν; Όταν θέλουμε να σώσουμε κάποιον, βγάζουμε άλλες αποφάσεις. Εμείς προσφύγαμε κατά της Σούπερ Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στείλαμε ένα εξώδικο στον συνεταιρισμό και ζητάμε να γίνει αυτό. Δεν στρεφόμαστε κατά της ΕΠΟ κι επομένως δεν δεχτήκαμε πιέσεις για την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε, αυτό το έκαναν άλλες ομάδες με την υπόθεση των πλέι οφ».


Για το αν η έτοιμη η ομάδα του να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα απάντησε: «Ο Πανσερραϊκός ήταν πάντα έτοιμος, πανέτοιμος. Όποτε και να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Κάναμε κινήσεις για Σούπερ Λίγκα. Με αυτές τις αποφάσεις-σκάνδαλο απλά μας έβαλαν σε περιπέτειες».