Συνεχίζουν το σερί οι Σπερς

Τους αποκαλούσαν «γερασμένους» και κορεσμένους, αλλά οι φετινοί Σπερς...
1'

Τους αποκαλούσαν «γερασμένους» και κορεσμένους, αλλά οι φετινοί Σπερς παρουσιάζονται μέχρι τώρα πολύ δυνατοί και ορεξάτοι. Τα «σπιρούνια» επικράτησαν των Μπουλς με 103-94 στο Τέξας φτάνοντας τις οκτώ συνεχείς νίκες, με τον Τόνι Πάρκερ να πετυχαίνει 21 πόντους. Ο «αειθαλής» Τιμ Ντάνκαν με 16 πόντους και 18 ριμπάουντ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε να παλεύει μόνος με 33 πόντους για τους «ταύρους».

Ο Κρις Μπος πέρασε σε ρόλο πρωταγωνιστή και κάνοντας την καλύτερη εμφάνισή του με το Μαϊάμι οδήγησε την ομάδα του σε άνετη νίκη με 123-96 επί των Σανς. Ο σέντερ της Χιτ είχε 35 πόντους δίχως να παίξει καθόλου στην τέταρτη περίοδο και οι πρωταθλητές των… μεταγραφών έδειξαν-επιτέλους-τη δυναμική τους. Ο Στιβ Νας με 17 πόντους διασώθηκε για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Τζος Τσίλντρες σε 18 λεπτά είχε 6 πόντους (4/6 βολές, 1/1 δίποντο), 2 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Οι Λέικερς πέρασαν με 103-90 από το Ντιτρόιτ κόντρα στους Πίστονς με την τριάδα Κόμπι-Γκασόλ-Όντομ να κάνει όλη τη δουλειά, ενώ οι Χόρνετς επικράτησαν με 99-97 των Μάβερικς στη Νέα Ορλεάνη βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 9-1. Ο Ντέιβιντ Γουέστ έκλεψε την μπάλα από τον Ντιρκ Νοβίτσκι στην τελευταία επίθεση του Ντάλας και σφράγισε τη νίκη για τις «σφήκες».

Οι Σέλτικς συνέτριψαν με 114-83 τους Ουίζαρντς με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και το +37, οι Ράπτορς άλωσαν τη Φιλαδέλφεια με 94-86 χάρη στους 30 πόντους του Αντρέα Μπαρνιάνι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή