ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν περάσουν από τη Λάρισα…

Αν περάσουν από τη Λάρισα…

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, αυτή η πιτσιρικαρία του Γιώργου Δώνη, έχει δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα και πάει στη Λάρισα αήττητος (αλλά δυστυχώς για την προσπάθεια των παικτών με μηδέν βαθμούς) αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη της Superleague.

Πηγαίνοντας κόντρα ακόμη και στους ίδιους τους εαυτούς τους, οι πράσινοι, κατάφεραν να σβήσουν το συντομότερο δυνατόν την… προίκα του -6 και να μηδενίσουν το κοντέρ.

Από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ που έχουν μπροστά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν και βαθμολογικά θετικό πρόσημο στις προσπάθειες τους, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί από όλο το φίλαθλο κόσμο.

Παιδιά που υπό άλλες συνθήκες θα περίμεναν για χρόνια να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού όχι μόνο τη φοράνε αλλά την τιμούν, με την παρουσία τους μέσα στο χορτάρι.

Οι δύο νίκες κόντρα σε Ξάνθη και Λαμία, το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αν ωστόσο ο Δώνης και οι παίκτες του καταφέρουν και τριτώσουν το… καλό, με ένα διπλό στον «κάμπο» ουδείς θα μπορεί πλέον να προβλέψει τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα.

Τόσο γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον αθλητισμό, όσο και γιατί ο χρόνος δουλεύει υπέρ των πιτσιρικάδων που μόνο καλύτεροι μπορεί να παρουσιαστούν όσο περνάει ο καιρός.

Σε κάθε περίπτωση το ματς στη Λάρισα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους.

Οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση θα βαρύνει τα παιδιά και αυτό θα είναι εις βάρος του τριφυλλιού.