Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρίτο σερί τριπλ-νταμπλ και ρεκόρ για τον Giannis - Νίκη για τους Μπακς

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους με 113-122 επί των Oυάσινγκτον Γούιζαρντς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε άλλο ένα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έγραψε» το τρίτο σερί τριπλ νταμπλ του με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ και έβαλε το όνομά του σε μια λίστα του ΝΒΑ στην οποία βρίσκονται μόνο άλλοι δύο παίχτες, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Τζίμι Μπάτλερ.

Με την νίκη αυτή επί των Γουίζαρντς οι Μπακς πέτυχαν συνολικά την 9η στους τελευταίους 10 αγώνες που έχουν δώσει από τις 19 Φεβρουαρίου.

«Δεν σκέφτομαι το αποτέλεσμα. Προσπαθώ πάντα να λαμβάνω τις καλύτερες αποφάσεις όταν πρέπει να το κάνω. Αυτό σκέφτομαι μόνο και μέχρι τώρα αυτό αποδίδει» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη του αγώνα.

Συνολικά από την αρχή της χρονιάς ο Έλληνας φόργουορντ έχει πετύχει επτά τριπλ νταμπλ.

«Βρίσκεται σε πολύ καλή πνευματική κατάσταση. Πιστεύω ότι ο τρόπος που σκέφτεται και που εκτελεί δημιουργώντας για τους συμπαίχτες του και για τον ίδιο δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ» δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενόλτζερ.

Συνοδοιπόροι του Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς ήταν ο Κρις Μίντλετον με 23 πόντους, ο Μπρουκ Λόπεζ με 22 και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 15 πόντους.

Για τους ηττημένους ο Μπιλ πέτυχε 37 πόντους και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πρόσθεσε άλλους 23 με 17 ασίστ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Παγκόσμιος συναγερμός - Συνεδριάζουν ΠΟΥ και EMA - Τι ισχύει στην Ελλάδα