Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πιο εντυπωσιακό χτύπημα σε μπόουλινγκ τα τελευταία 30 χρόνια στην τηλεόραση

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Ιστορία έγραψε ο 18χρονος παίχτης του μπόουλινγκ, Άντονι Νόιερ, με ένα το πιο εντυπωσιακό χτύπημα που μεταδόθηκε live στην τηλεόραση τα τελευταία 30 χρόνια.

Μια θέση στο βιβλίο της ιστορίας του μπόουλινγκ κατέχει εδώ και λίγα 24ωρα ο 18χρονος Άντονι Νόιερ καθώς πέτυχε το πιο εντυπωσιακό χτύπημα που έχει μεταδοθεί ζωντανά τα τελευταία 30 χρόνια στην τηλεόραση.

Ο 18χρονος παίχτης κατάφερε να πετύχει με μια μπάλα δύο κορίνες που ήταν στις δύο ακραίες θέσεις του σχηματισμού, ένα χτύπημα που είναι γνωστό στο μπόουλινγκ με την ονομασία «7-10 split».

Ο Νόιερ έγινε ο μόλις τέταρτος παίχτης του μπόουλινγκ που πέτυχε τέτοιο χτύπημα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του PBA Tour TV.

Η πιο εντυπωσιακή αντίδραση ήρθε από τους σχολιαστές της βραδιάς ένας εκ των οποίων είπε χαρακτηριστικά «δώστε μου νερό και οξυγόνο, μου φαίνεται ότι θα πετύχει το 7-10».

Το χτύπημα σημειώθηκε σε αγώνα μπόουλινγκ στο Ρίνο της Νέβαδα των ΗΠΑ στο πλαίσιο του US Open της Professional Bowling Association.

Για την ιστορία, πάντως, ο «Ginger Assassin», όπως είναι το παρατσούκλι του Νόιερ δεν κατάφερε να νικήσει τον αγώνα παρά το γεγονός ότι «κέρδισε» μια θέση στην ιστορία του μπόουλινγκ με το εντυπωσιακό on air χτύπημά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Καλλιάνος: Η ανάρτηση για την εγκυμονούσα σύζυγό του