ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη στη σημερινή ενημέρωση – Ποια μέτρα ανακοινώνει

Κορονοϊός: Η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη στη σημερινή ενημέρωση – Ποια μέτρα ανακοινώνει

Βασικό μέλημα της κυβέρνησης η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Παρουσία της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, στις 18:00 το απόγευμα.

Η κ. Ζωή Ράπτη αναμένεται να παρουσιάσει την επικαιροποίηση των μέτρων πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης κρουσμάτων ασθενών με κορονοϊό στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της χώρας, το οποίο βρίσκεται ήδη στο στάδιο των υπογραφών.

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα η κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας έθεσε – μεταξύ άλλων - ως βασικό της μέλημα την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ήδη, έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας, αλλά και για άτομα που χρήζουν ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, τόσο κατά τη διάρκεια όσο μετά την έξαρση της πανδημίας.

Η κ. Ράπτη θα παρουσιάσει μία νέα δέσμη μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κίνδυνος που ελλοχεύει για τους ψυχικά νοσούντες συμπολίτες μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν βάζει φωτιά στο Αιγαίο: Οι «επικίνδυνες» ημερομηνίες - Διάλογος ή πλήρης σύγκρουση;