ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Rapid tests την Τετάρτη σε Νάουσα και Γιαννιτσά

Κορονοϊός: Rapid tests την Τετάρτη σε Νάουσα και Γιαννιτσά
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, μπροστά από το γήπεδο της πόλης, για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 σε δημότες, με τη διαδικασία του drive-through, από τις 10:00 το πρώι έως τις 13:30 το μεσημέρι.

«Οι πολίτες θα συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για τη διαδικασία των rapid tests -με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στη διαδρομή, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Rapid tests και στην Πέλλα

Tην Τετάρτη (25/11) θα διεξαχθούν δωρεάν drive through covid test για όλους τους δημότες της Πέλλας.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται αύριο, από τις 10:00 έως τις 15:30, στον χώρο της λαϊκής αγοράς των Γιαννιτσών.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms με αριθμό 1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Lockdown: Γιατί δεν θα ανοίξει τίποτα μέχρι την Πρωτοχρονιά