ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός - Αντιικά χάπια: Πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε από σήμερα ως τη Δευτέρα του Πάσχα

Κορονοϊός - Αντιικά χάπια: Πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε από σήμερα ως τη Δευτέρα του Πάσχα
Η προμήθεια των αντιικών θα γίνεται από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ.
unsplash.com

Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας

Το Υπουργείο Υγείας, με την αμέριστη υποστήριξη των νοσοκομειακών φαρμακοποιών έχει μεριμνήσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών με κορονοϊό στις θεραπείες αντιικών χαπιών - εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από το γιατρό τους. Η προμήθεια των αντιικών θα γίνεται από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. για τις ημέρες Μ. Παρασκευή ως και Δευτέρα του Πάσχα (22/04 -25/04).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής. Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Δείτε εδώ τα σημεία στην Αττική
Δείτε εδώ τα σημεία σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

Δείτε εδώ τα σημεία στην Κρήτη Δείτε εδώ τα σημεία στην Μακεδονία και στην Θράκη Δείτε εδώ τα σημεία σε Πειραιά και Αιγαίο Δείτε εδώ τα σημεία σε Πελοπόννησο, Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Ελλάδα

Διαβάστε επίσης:

COVID-19: Τα φυλλώδη λαχανικά που μπορούν να σταματήσουν τον κορονοϊό με το που θα εντοπιστεί

Εμβολιασμός στην κύηση πριν και μετά την Covid εποχή - Οι οδηγίες της Ελληνικής Μαιευτικής Εταιρείας