ΥΓΕΙΑ

ΕΛΠΙΔΑ: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων (pics)

ΕΛΠΙΔΑ: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων (pics)

Το πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο από παιδικές ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τη Δευτέρα (17/12/2018).

Στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ογκολογική Μονάδα, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, μικροί και μεγάλοι έγραψαν τις ευχές τους στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία στη συνέχεια τοποθέτησαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες.

«Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες υγεία και αγάπη. Μα πάνω από όλα εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να είστε όλοι γεροί και να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στα σπίτια σας», είπε τοποθετώντας το στολίδι της στο χριστουγεννιάτικο δέντρο η κυρία Βαρδινογιάννη.

Το «παρών» στη ζεστή εκδήλωση αγάπης έδωσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Τη φωνή τους με τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ένωσαν και φέτος αγαπημένοι καλλιτέχνες που με αγάπη βρέθηκαν στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για να προσφέρουν χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς. Ο Αγγελιαφόρος του Συλλόγου Σάκης Ρουβάς, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο γνωστός συνθέτης Στέφανος Κορκολής και η αγαπημένη ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, στόλισαν μαζί τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα».

Παράλληλα, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που αντηχούσαν από άκρη σε άκρη στην Ογκολογική Μονάδα δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας! Τα μέλη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ευχήθηκαν σε όλους «Χρόνια Πολλά» και προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη, ένα αναμνηστικό καπέλο του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και η αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, οι οποίοι μαζί με μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου προσέφεραν δώρα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Αμέσως μετά το στολισμό του «Δέντρου των Ευχών», οι μικροί ασθενείς παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά από όμορφες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες τις οποίες είχε οργανώσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr