ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»: Σύγχρονος εξοπλισμός για απόλυτη ακρίβεια στην ακτινοθεραπεία

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»: Σύγχρονος εξοπλισμός για απόλυτη ακρίβεια στην ακτινοθεραπεία

Τέσσερα σετ σύγχρονου εξοπλισμού ακινητοποίησης ασθενών, απέκτησε το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Ο εξοπλισμός αποτελείται από συστήματα προχωρημένης τεχνολογίας ακινητοποίησης τα οποία εξασφαλίζουν τη σίγουρη και με απόλυτη ακρίβεια χιλιοστών, τοποθέτηση των ασθενών στη θέση ακτινοθεραπείας, ενώ ταυτόχρονα κάνουν δυνατή την επανάληψη της τοποθέτησης αυτής με πανομοιότυπο τρόπο όσες φορές και αν επιχειρηθεί αυτή.

Επίσης, καθιστούν δυνατή την εφαρμογή ειδικευμένων τεχνικών ακτινοθεραπείας, όπως η Ακτινοθεραπεία Διαμορφούμενης Έντασης Δέσμης (IMRT) ή η Στερεοτακτική Ακτινοχειρουργική-Ακτινοθεραπεία, όπως συμβαίνει σε όλα τα σύγχρονα κέντρα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Ο εξοπλισμός, αξίας άνω των 60.000 ευρώ, είναι δωρεά του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου. Η διοίκηση του νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο «για τη συνεχή, αδιάκοπη και αξιέπαινη συνδρομή του. Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις