Η Nissan δημιούργησε ένα άρωμα που μυρίζει σαν λάστιχο

Αν είστε ένας τρελαμένος petrolhead και θέλετε να βιώνετε ανά πάσα στιγμή την μυρωδιά των ελαστικών, ρίξτε μια ματιά στην πρόταση της Nissan.
Η Nissan δημιούργησε ένα άρωμα που μυρίζει σαν λάστιχο
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν είναι το πρώτο άρωμα με την υπογραφή της Nissan. Στην ιστοσελίδα Nissanperfume.com υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προτάσεων συμπεριλαμβανομένων αρωμάτων όπως τα Armada, GTR, Patrol και 350Z.

Το συγκεκριμένο ονομάζεται «Smell My Dust» και συνδυάζει ευωδίες από άνθη κερασιάς, καθώς η Ιαπωνία είναι παγκοσμίως γνωστή για τις κερασιές της που ανθίζουν την άνοιξη.

Προκειμένου να φέρει αυτό το άρωμα στα ράφια η Nissan συνεργάστηκε με ένα εργαστήριο στη Σαγκάη, ενώ η ακριβής σύνθεση παραμένει άγνωστη παρόλο που το TopGear ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά τρίμματα σκόνης από ελαστικά.

Η ανακοίνωση της Nissan για αυτό το πολύ ειδικό άρωμα συμπίπτει με τον επερχόμενο αγώνα Formula E που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σαγκάη. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Nissan τα έχει πάει καλά στη Formula E, με έξι παρουσίες στο βάθρο και μία νίκη, κατέχοντας επί του παρόντος την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη.

Είναι η πρώτη φορά που τα ηλεκτρικά μονοθέσια πηγαίνουν στη Σαγκάη και η Nissan ελπίζει να τραβήξει επιπλέον προσοχή με το νέο της άρωμα. Και αυτό επειδή έρευνες έχουν δείξει ότι τα περίεργα αρώματα είναι δημοφιλή στις νεότερες γενιές. Έστω και αν η Nissan δεν μας λέει πώς να αποκτήσουμε ένα μπουκάλι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή