ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Το μεγάλο μας ραντεβού απόψε

Το μεγάλο μας ραντεβού απόψε

Αδέσμευτα, ελεύθερα, μακριά από κάθε διαπλοκή, με στόχο μόνο το καλό της πατρίδας, ψύχραιμα, αντικειμενικά και χωρίς κραυγές και δημοσιογραφικές «ρουκέτες». Αυτές είναι οι βασικές γραμμές –πλαίσιο της τηλεοπτικής διαδικτυακής εκπομπής (web tv) που ξεκινάω σήμερα 9.30 το βράδυ στο newsbomb.gr με το γενικό τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ.

Το μεγάλο μας ραντεβού για τις επόμενες ημέρες και μέχρι το βράδυ των εκλογών θα είναι καθημερινά 9.30 το βράδυ, γιατί αυτήν την εκπομπή θα τη βγάζουμε μαζί για να ακουστεί η φωνή σας, η οργή σας, η πρότασή σας.

Γιατί εμείς στο newsbomb.gr πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, εμείς οι πολίτες, αφήνοντας πίσω μας ένα υπό κατάρρευση και σάπιο πολιτικό σύστημα και χρίζοντας κάτι καινούριο που θα στηρίζεται σε τίμιους και νέους ανθρώπους.

Αλλά για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας πρέπει να είμαστε καλά ενημερωμένοι. Για τους μεγάλους ενόχους της καταστροφής μας. Για όσα μας περιμένουν και μας τα κρύβουν. Για την επόμενη μέρα της όποιας κυβέρνησης προκύψει τη νύχτα των εκλογών.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε αυτό το μεγάλο ταξίδι στην πληγωμένη Ελλάδα, ξεκινάμε απόψε στις 9.30 από το web tv του newsbomb.gr. Γιατί όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE

«Αποκαλύπτω»: Πώς θα δείτε την εκπομπή

Το τρέιλερ του Κ. Χαρδαβέλλα (VIDEO)

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανοίγει τους «φακέλους της οργής»