ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Mea culpa. Ε και;

Mea culpa. Ε και;

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια που ζούμε τις τελευταίες μέρες με τα κροκοδείλια δάκρυα Λαγκάρντ και Τόμσεν ότι έκαναν λάθος στον... πολλαπλασιαστή που έβαλαν στις μαθηματικές τους εξισώσεις για τη σωτηρία δήθεν της Ελλάδας, με τρελαίνουν.


Έκαναν λέει λάθος και επέβαλλαν μέτρα στον ελληνικό λαό που δεν βγάζουν πουθενά. Βέβαια εμείς ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι ότι τα μέτρα αυτά παράγουν μόνο μεγαλύτερη δυστυχία για όλους μας.

Απίστευτη υποκρισία και κοροϊδία. Mea culpa από τους δολοφόνους της ζωής μας. Ε και; Τι γίνεται τώρα. Θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας το λάθος τους;

Και μετά βγαίνει ο Στουρνάρας και λέει ότι θα έχουμε ανάπτυξη από το 2014 –όταν επίσημα οι πάτρονες του προγράμματος σωτηρίας, λένε ότι αυτό το πρόγραμμα είναι αποτυχημένο.

Και παράλληλα στη συγκυβέρνηση κάνουν όλοι το «παπί» και δεν αρπάζουν την ευκαιρία του mea culpa Λαγκάρντ και Τόμσεν να ζητήσουν εδώ και τώρα διόρθωση αυτού του απάνθρωπου και ατελέσφορου προγράμματος σωτηρίας.

Πότε θα ξεστραβωθούν επιτέλους οι δικοί μας να καταλάβουν ότι, μέτρα σαν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, των νέων φορολογικών επιβαρύνσεων, του ΦΠΑ 23%, των χαρατσιών και άλλα τέτοια, οδηγούν μόνο στον αφανισμό της χώρας, αλλά και σε μία αναπόφευκτη κοινωνική έκρηξη.

Ας αρπάξουν επιτέλους τώρα την ευκαιρία που τους προσφέρουν οι τροϊκανοί να αλλάξουν λίγο προς το πιο ανθρώπινο τα μέτρα που μας επιβάλλουν.

Εκτός κι αν δεν το κάνουν γιατί θα «χαλάσει» η σούπα για κάποιους ντόπιους και ξένους καρχαρίες, που θέλουν να αρπάξουν στο αδηφάγο στόμα τους τα όποια κουρέλια απόμειναν σε αυτή τη χώρα.