ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Φώφη είναι παλικάρι

Η Φώφη είναι παλικάρι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννημάτα, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στην διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στο Κινήματος Αλλαγής.

Στο άκουσμα της είδησης κάποιοι, ελαφρά τη καρδία, έσπευσαν να κάνουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, μη σεβόμενοι την περιπέτεια που περνά η Φώφη Γεννηματά. Με τρόπο αήθη και ανήθικο πάνε να δημιουργήσουν κλίμα ότι δήθεν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για να αποφύγει τις εσωκομματικές εκλογές και να μην υποστεί ενδεχόμενη ήττα, έστησε το πρόβλημα υγείας για να αποσυρθεί από τη μάχη για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Μόνο αηδία προκαλούν οι συγκεκριμένες απόψεις, που αφορούν μια αξιοπρεπέστατη πολιτικό, μαχήτρια της ζωής, δυναμική γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πολιτική σκηνή διακρίνεται για τα ήθος και τη μαχητικότητά της. Η Φώφη Γεννηματά έχει αποδείξει πως είναι παλικάρι και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να της ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά.

Ελεος λοιπόν με τους «μάγκες» του διαδικτύου που αρέσκονται να σπιλώνουν πρόσωπα και συνειδήσεις χωρίς καμία αιδώ.

Έχει σημασία βρε ηλίθιοι αν είναι πολιτικός; Έχει σημασία αν είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ; Είναι άνθρωπος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και μόλις λίγη ώρα πριν έμαθε πως το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί.

Το έκανε επίτηδες λέτε; Πόσο μικρόψυχοι μπορεί να είστε όταν αφήνετε να εννοηθεί πως η Φώφη Γεννηματά έστησε το πρόβλημα με την υγεία της. Κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό το εμετικό σκηνικό που συμβαίνει στο διαδίκτυο και να επιληφθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να βρει τους συγκεκριμένους ψευτόμαγκες που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, «δολοφονώντας» ανθρωπίνους χαρακτήρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Προέχει η υγεία μου»

Σεισμός στην Κρήτη: Έληξε ο συναγερμός για τσουνάμι - Ανησυχία για τη μικρή μετασεισμική ακολουθία

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 800 ευρώ τον μήνα - Ποιους αφορά