ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ήλιος, θάλασσα και... μπόλικο κρασάκι για Μπλερ και ΓΑΠ

Ήλιος, θάλασσα και... μπόλικο κρασάκι για Μπλερ και ΓΑΠ

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ βρήκε χρόνο κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, να επισκεφθεί ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της Σαντορίνης, αυτό του Γιώργου Κουτσογιαννόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neasantorinis.gr, ο κ. Μπλερ δοκίμασε σαντορινιά κρασιά και ενθουσιάστηκε από την εκπληκτική, όπως είπε, ποιότητά τους.

Ζήτησε, μάλιστα, να μάθει για τον μοναδικό τρόπο καλλιέργειας του θηραϊκού αμπελώνα και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του Οινοποιείου κ. Κουτσογιαννόπουλο.

Ο κ. Μπλερ συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί το γνωστό οινοποιείο πράγμα που τελικά έγινε, καθώς την επομένη ημέρα ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε το ίδιο Οινοποιείο. Σημειώνουμε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός πήγε με τον κ. Παπανδρέου στην Ίο, με σκάφος και συνεχίζει εκεί τις διακοπές του.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός έφτασε οικογενειακώς στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης στις 26 Ιουλίου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ίο με πλοίο, όμως επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη τα σχέδια άλλαξαν και αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ.

Σχετικές ειδήσεις