ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χαμός στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή - Τι συνέβη;

Χαμός στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή - Τι συνέβη;

Κώστας Καραμανλής | Ειδήσεις: Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Παρασκευή (19/05/2017) στην οδό Παναγή Κυριακού, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Ο λόγος; Η ονομαστική γιορτή του κ. Καραμανλή είναι την Κυριακή (21/05/2017), αλλά επειδή το γραφείο του θα είναι κλειστό την ημέρα εκείνη, οι συνεργάτες του ενημέρωσαν πως ο ίδιος θα δεχόταν επισκέψεις για ευχές την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού γέμισε από λουλούδια και διάφορα δώρα, ενώ τον κ. Καραμανλή επισκέφθηκαν αρκετά πρώην και νυν «γαλάζια» στελέχη, όπως για παράδειγμα ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου.

Ο ίδιος υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με πολύ καλή διάθεση, αλλά όσοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν κάποια κουβέντα για τις πολιτικές εξελίξεις, έμειναν τελικώς άπραγοι.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα πειράγματα, όπως γιατί τσίμπησε στο μάγουλο τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα στη Βουλή. «Είναι ζήτημα επιφάνειας», απάντησε με χιούμορ ο κ. Καραμανλής, χωρίς να πει τίποτε περισσότερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρωθυπουργός θα περάσει τη γιορτή του την Κυριακή στη Ραφήνα, παρέα με στενούς οικογενειακούς του φίλους.

Σχετικές ειδήσεις