Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καθηρημένος παπάς παριστάνει τον ορθόδοξο αρχιεπίσκοπο στην Αλβανία!

Καθηρημένος παπάς παριστάνει τον ορθόδοξο αρχιεπίσκοπο στην Αλβανία!

Καθηρημένος παπάς, ο Νικόλα Μάρκο, παριστάνει τον ορθόδοξο αρχιεπίσκοπο στην Αλβανία! Εμφανίζεται ως αρχηγός της ανύπαρκτης Ορθόδοξης Εθνικής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας με κέντρο το Ελμπασάν.

Οπως καταγγέλουν οι ορθόδοξοι της Κορυτσάς στην "Κάτοψη": "Αυτή η Εκκλησία δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει για κανένα ορθόδοξο πιστό μέσα στην Αλβανία και παντού στον κόσμο, ίσως να λειτουργεί χάρις των εξτρεμιστικών εθνικιστικών, αντι-ορθοδόξων κύκλων και ΜΜΕ ως ένα είδος πίεσης προς την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας και τον θεόσταλτο Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

Γιατί ο βασικός σκοπός αυτών των μεθόδων και πράξεων που χρησιμοποιούν, είναι η εξαφάνιση της Ορθοδοξίας, πρώτα πετυχαίνοντας τον διχασμό της, πράγμα το οποίο επί χρόνια και πολλοί άλλοι το έχουν προσπαθήσει, αλλά δεν το έχουν καταφέρει. Αυτοί χάθηκαν και η Εκκλησία μας στέκει και μεταδίδει την αλήθεια κυρίως με το προκαθήμενο της σ’ όλο τον κόσμο.

Αυτός ο «κληρικός» δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ όσο και να θέλετε εσείς να τον ονομάσετε και να το κάνετε έτσι με το ζόρι.

Πιο πολύ κληρικός θα ήταν αυτός που ντύσατε με το ράσο, από αυτόν που σας έδωσε τα ράσα επειδή δεν ξέρει την αξία τους και δεν τα φορά και δεν είναι άξιος να τα φορά, ποτέ. Γιατί με τι άλλο να σας στηρίζει ένας, που δεν έχει τελειώσει κανένα σχολείο, με τις γνώσεις του στην ιστορία, την θρησκεία, η την πολιτική…. Θα ήταν τουλάχιστον γελοίο.

Έτσι από τι φαίνεται σας βοήθησε να έχετε μία ιερατική ενδυμασία και να έχετε δύο κληρικούς της εκκλησίας που είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας, την οποία έχετε δημιουργήσει και έτσι πραγματοποιείται άλλη μία εκπομπή προσβλητική εναντίων της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας (Ο.Α.Ε.Α) και κάθε ορθόδοξου χριστιανού".

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr