Απίστευτο: Με εντολή Μαξίμου καταργήθηκε η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος (pics-vid)

Την ώρα που ΕΣΥ απεργούσες, ο Τσίπρας και ο Καμμένος καταργούσαν την Επιτροπή της Αλήθειας για το χρέος!!!

Απίστευτο: Με εντολή Μαξίμου καταργήθηκε η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος (pics-vid)

Του Νίκου Συρίγου

Καλά τα μαθήματα υποκριτικής στη Βουλή, καλά τα κροκοδείλια δάκρυα για τους μετανάστες αλλά εδώ η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται κανονικά. Και θα συνεχίζεται όσο ΕΣΥ Έλληνα, δεν παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αφήνεις τους Τσίπρα-Καμμένο να συνεχίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, χωρίς ενοχές και τύψεις. «Και που να τις βρουν;» θα μου πεις πατριώτη και έχεις δίκιο. Απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς.

Την ώρα λοιπόν, που εσύ Έλληνα ήσουν στο δρόμο και θυσίαζες, αν ακόμη το έχεις, το μεροκάματό σου για να απεργήσεις και να διαδηλώσεις κόντρα στα νέα μέτρα που σου επιβάλλουν, η Βουλή της διεφθαρμένης Ελλάδας και σίγουρα όχι των Ελλήνων, τύλιγε σε μια κόλλα χαρτί την Επιτροπή της Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος και την πέταγε στα σκουπίδια!

Ναι, καλά διαβάσατε. Τη μέρα που ο κόσμος ήταν στους δρόμους και έδινε τη μάχη του, οι Τσίπρας-Καμμένος καταργούσαν το μεγαλύτερο όπλο αυτής της χώρας απέναντι στους δανειστές και στα κάθε λογής κοράκια που κόβουν βόλτες εδώ και πέντε χρόνια πάνω από τη χώρα!!! Οι ίδιοι άνθρωποι που προεκλογικά, έσκιζαν τα ρούχα τους για τη δημιουργία αυτής της Επιτροπής και τα αποτελέσματα που θα έφερνε, τώρα που καλούνται να αξιοποιήσουν αυτά τα αποτελέσματα και τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν βρεθεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους υπόλοιπους οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό τον σκοπό και τον έφεραν σε πέρας, απλά... καταργούν την Επιτροπή!

Δεν είναι ψέμα, Έλληνα. Είναι η απόλυτη, η μία και μοναδική αλήθεια, κόντρα στο ψέμμα που μας φλόμωσαν αυτοί οι τύποι προεκλογικά ώστε να τους φέρουμε στην εξουσία και ουσιαστικά να τους βοηθήσουμε να παραδώσουν τη χώρα και την εθνική κυριαρχία στους ξένους, χωρίς να ανοίξει μύτη.

vouli

Φαντάζομαι ότι μετά την κατάργηση της Επιτροπής, ακόμη και ο πλέον αισιόδοξος ή ο πλέον βλάκας, αντιλήφθηκε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό από το να τεμαχίσει τη χώρα και να πουλήσει τα κομμάτια της σε όποιον ενδιαφέρεται. Αυτοί που δήθεν θα πολεμούσαν για σένα, Έλληνα, σου παίρνουν από τα χέρια το τελευταίο όπλο σου απέναντι σε όλους αυτούς που απαιτούν να πληρώσεις ένα χρέος απεχθές, μη βιώσιμο και κυρίως παράνομο, σου δένουν τα χέρια και τα μάτια και σε οδηγούν στον τοίχο για εκτέλεση. Ούτε ο Εφιάλτης τότε στις Θερμοπύλες, ούτε καν αυτοί που στην κατοχή φορούσαν κουκούλες, δεν έφταναν σε αυτό το σημείο. Ίσως επειδή είχαν μια κάποια αξιοπρέπεια.

kammenos
tsipras10

Για να τελειώνουμε. Το θέμα πια δεν είναι αν θα φύγουν από την εξουσία αλλά πώς θα φύγουν. Κι ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα είσαι εσύ Έλληνα. Είναι το μόνο που μπορείς ακόμη να έχεις λόγο...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή