BOMBER

Βλέπω να επανέρχονται οι συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ

Βλέπω να επανέρχονται οι συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ

Άσχημα τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα τουλάχιστον με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην περιδίνηση της απώλειας εξουσίας και της αναζήτησης βηματισμού την άσκηση της αντιπολίτευσης, χωρίς να καταφέρνει να πείσει, με τα όσα λέει και κάνει αυτό το τετράμηνο, ούτε καν το εκλογικό σώμα που τον προτίμησε στις 7 Ιουλίου.

Οι δυο βασικές τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι «προεδρικοί» και οι «κομματικοί». Υπάρχει όμως έντονος ο κίνδυνος να δημιουργθούν κι άλλες φράξιες και υποομάδες και να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή των συνιστωσών.

Βλέπω καθημερινά και βγαίνουν νέες… παρέες με μανιφέστα, χωρίς μανιφέστα κλπ. Άσε που βλέπω να γίνεται και το μέγα φιάσκο με την ιδέα του isyriza. Eίναι ζήτημα αν έχουν μαζέψει καμιά δεκαριά χιλιάδες όλους κι όλους. Όσοι είναι δηλαδή ο στενός κομματικός στρατός.

Κάποιοι νόμιζαν ότι θα κάνουν κόμμα μέσω ίντερνετ. Μια φορά το έκανε αυτό σύντροφοι, ο αδερφός σας ο Καμμένος και είδατε που κατέληξε.