BOMBER

Γιατί κερδίζει πόντους η Δόμνα Μιχαηλίδου;

Γιατί κερδίζει πόντους η Δόμνα Μιχαηλίδου;

Οφείλω να ομολογήσω ότι με την υφυπουργό Εργασίας, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου δεν έχω προσωπικές γνωριμίες, συνεπώς το άρθρο δεν διακατέχεται από υποκειμενικά στοιχεία... 

Παρακολουθώ την πορεία της από το ξεκίνημά της μέχρι τώρα και διαπιστώνω ότι αργά και σταθερά χτίζει ένα πολύ καλό πολιτικό και ανθρώπινο προφίλ κερδίζοντας πόντους στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και στην εκλογική βάση.

Προσέξτε, κερδίζει πόντους χωρίς να παίζει με πισώπλατα μαχαιρώματα σε συναδέλφους της και χωρίς να κάνει διαρροές υπέρ της στα media. Μόνο με τη δουλειά της προχωράει, χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να παίρνει σβάρνα τα κανάλια όπως κάνουν αρκετοί συνάδελφοί της υπουργοί της κυβερνήσεως.

Η κυρία Μιχαηλίδου έχει πιάσει το νόημα... Φροντίζει να είναι κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη, χωρίς να στήνει πανηγυράκια και σόου. Εξελίσσεται λοιπόν σε λίρα εκατό για τον Κυριάκο, αλλά και για τη χώρα συνολικά. Ασχολείται αθόρυβα με τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας και είναι εξόχως αποτελεσματική.

Δεν κάνει μόνο δημόσιες σχέσεις - κάνει δουλειά. Αυτήν τη στιγμή στις δομές υπάρχουν 1.606 παιδιά, εκ των οποίων έχουν ήδη βρει υποψήφια οικογένεια για αναδοχή ή υιοθεσία 658. Έχουν υποβληθεί 837 αιτήσεις στο Εθνικό Μητρώο από υποψήφιους γονείς. Έρχεται, λοιπόν, η Μιχαηλίδου και δίνει έκτακτη οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες που θα επιλέξουν να γίνουν ανάδοχοι παιδιών. Μιλάει με το έργο της η κυρία υφυπουργός. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Αθόρυβα και αποτελεσματικά φροντίζει να πηγαίνει σε δομές ΑΜΕΑ και σε κουζίνες με γεύματα για άπορους και άστεγους, χωρίς να «κανιβαλίζει» επικοινωνιακά.

Όμορφη, νέα και σεμνή η Μιχαηλίδου θα μπορούσε να γίνει ένα άριστο παράδειγμα για κάποιους υπουργούς που αισθάνονται επαγγελματίες της πολιτικής.

Θυμίζω ότι κάποια σαΐνια της ΝΔ είχαν βιαστεί να κρίνουν την υφυπουργό Εργασίας και να διαβλέψουν το μέλλον της κάνοντας λόγο για σύντομη πολιτική σταδιοδρομία. Καλά, αλλάξτε πλευρό αδέρφια μην πιαστείτε...

Παρεμπιπτόντως, η Δόμνα θα σαρώσει στον Πειραιά αδέρφια, να το θυμάστε...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία: Η ΕΥΠ «σαρώνει» κάμερες και λίστα επιβατών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία