BOMBER

Οι βουλευτές δεν είναι influencer

Βουλή των Ελλήνων
Βουλή των Ελλήνων
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS - Φωτογραφία αρχείου

Η ιστορία με την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου άνοιξε ένα ολόκληρο ζήτημα για το αν πρέπει ή όχι να διαγραφεί και αν η ανάρτησή του έχει ή όχι ποινικές ευθύνες 

Προσέξτε όμως, το θέμα δεν είναι τόσο επιφανειακό όσο φαίνεται. Δεν είναι μόνο ο κ. Μπογδάνος που υπέπεσε σε αυτό το σφάλμα. Αρκετοί βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα έχουν αρχίσει να χάνουν το μέτρο και να μην αντιλαμβάνονται ακριβώς ούτε την αποστολή τους, ούτε την επαγγελματική τους υπόσταση.

Τι εννοώ; Έχουν παρασυρθεί από το social networking και κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Πρακτικά έχουν μετατραπεί σε influencer και πιστεύουν ότι αυτός είναι ο ρόλος τους. Να ανεβάζουν φωτογραφιούλες, να σχολιάζουν την επικαιρότητα, να μαζεύουν like, να ανεβάζουν τραγουδάκια, να βρίζουν εφημερίδες, να βρίζουν δημοσιογράφους ή συναδέλφους τους και διάφορα άλλα όμορφα.

Όχι σύντροφοι. Ο λαός δεν σας επέλεξε να σερφάρετε στο ίντερνετ. Αν δεν έχετε καταλάβει είστε στη Βουλή για να παράγετε πολιτικό και νομοθετικό έργο και όχι να σχολιάζετε δεξιά αριστερά επί παντός του επιστητού.

Αν λοιπόν κάποιοι επιθυμείτε να είστε σχολιαστές και παραγωγοί ιντερνετικού περιεχομένου, να φύγετε από τη Βουλή και να πάτε σε ένα κανάλι να γίνετε πανελίστες ή παρουσιαστές. Φτιάξτε ένα προφίλ στο tik tok ή στο insta να διαφημίζετε καλλυντικά από το Ντουμπάι ή από κότερα στη Μύκονο, αλλά προς θεού, αν θέλετε να είστε βουλευτές περιοριστείτε στο νομοθετικό σας έργο και αφήστε την κριτική για τον απλό κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους δημοσιολογούντες.

Από σχολιαστές έπηξε ο τόπος. Από νομοθέτες έχουμε ανάγκη. Αν δεν μπορείτε, δεν υπάρχει πρόβλημα, θα βρούμε άλλους που να επιθυμούν αυτό το job description.

Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο του Μητσοτάκη και του Μπογδάνου. Είναι πρόβλημα και του Τσίπρα και της Φώφης και του Βελόπουλου και του Βαρουφάκη...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνεπιμέλεια: Απόφαση «σταθμός» από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας - Διέταξε την επιστροφή παιδιών στο νησί

Η ώρα των διαγραφών και το ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη...

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι