ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτο: H Γεροβασίλη είδε... κέρδη από τη διαπραγμάτευση!

Απίστευτο: H Γεροβασίλη είδε... κέρδη από τη διαπραγμάτευση!

«Δεν υπήρξαν μόνο άσχημες αποφάσεις. Αν αναλογιστεί κανείς τι ζητούσαν οι δανειστές, τότε μπορούμε να πούμε ότι υπήρξαν κέρδη από τη διαπραγμάτευση».

Την παραπάνω δήλωσε έκανε η Όλγα Γεροβασίλη πρωί – πρωί και μας έκανε να... ψάχνουμε και να μη βρίσκουμε!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε πως ο ελληνικός λαός κέρδισε τη μη μείωση κύριων συντάξεων και την προστασία της πρώτης κατοικίας και επεσήμανε πως η κυβέρνηση πέτυχε να μην υπάρξει καμία απόλυση στο Δημόσιο και καμία μείωση μισθών.

Λέτε να μη διάβασε το ασφαλιστικό - φορολογικό και το πολυνομοσχέδιο;

Σχολιάζοντας, στη συνέχεια, τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε πως η κυβέρνηση και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι για κάθε μια θέση που χάνεται στον δημόσιο τομέα χάνονται τρεις στον ιδιωτικό.

«Συμφωνούμε ότι ψηφίσαμε μέτρα που δεν είναι ευχάριστα», είπε σε μια... κρίση ειλικρίνειας και πρόσθεσε πως «πρέπει τώρα να συζητήσουμε τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα, για να περάσει η χώρα σε ρυθμούς ανάπτυξης».

Σε άλλο σημείο, η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «πρώτο σημαντικό βήμα» την εκταμίευση της δόσης, ενώ όπως είπε «υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον και ανοίγεται τεράστια επενδυτική προοπτική για τη χώρα».

«Η κυβέρνηση κάνει ότι είναι απαραίτητο για να ανοίξει ο δρόμος αυτός», επεσήμανε.

Όσον αφορά στα capital controls, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι σταδιακά και σύντομα θα αρχίσει να γίνεται άρση των περιορισμών.

«Ελαφρύνσεις θα υπάρξουν μέσα στο καλοκαίρι», δήλωσε, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για μερική άρση των capital controls εντός των θερινών μηνών.

Σχετικές ειδήσεις