ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτη ατυχία: Tράκαρε την ολοκαίνουργια Corvette του μια μέρα αφότου την παρέλαβε!

Απίστευτη ατυχία: Tράκαρε την ολοκαίνουργια Corvette του μια μέρα αφότου την παρέλαβε!

Η νέα Chevrolet C8 Corvette είναι από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αμερικανική (και όχι μόνο) αγορά.

Του Γιάννη Σκουφή

Η μεγάλη ζήτηση ενός αυτοκινήτου συνεπάγεται κάποιους μήνες αναμονής για όποιον το έχει παραγγείλει. Έτσι και ο κάτοχος του αυτοκινήτου των φωτογραφιών μας, ονόματι June Bug από τη Φλόριδα, περίμενε αρκετούς μήνες για να παραλάβει την ολοκαίνουργια C8 Corvette του, η οποία στις ΗΠΑ ξεκινά περίπου από τις 60.000 δολάρια στη βασική της έκδοση. Με τον V8 των 6.200 κυβικών που είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 502 ίππους.

Ο Bug είχε επιλέξει το φανταχτερό πορτοκαλί χρώμα του λανσαρίσματος μαζί με το πακέτο Z51 που προσθέτει αρκετές χιλιάδες δολάρια στην τελική της τιμή, ενώ την παρέλαβε στις 2 Απριλίου.

Όπως θα έκανε κάθε περιχαρής οδηγός μιας νέας Corvette την πρώτη ημέρα έκανε βόλτες με τους φίλους του, έβγαλε τις αναγκαίες selfie και μοιράστηκε τη χαρά του στα social media. Όπως φαίνεται όμως τον… μάτιασαν, καθώς την επόμενη μέρα ο μεθυσμένος οδηγός ενός παλιού Hyundai Accent έπεσε πάνω στην Corvette του και την διέλυσε.

Τα καλά νέα ήταν πως και οι δύο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους και την γλύτωσαν με μερικούς μώλωπες. Τα άσχημα νέα αφορούν καταρχήν τον οδηγό του Hyundai που ήταν και μεθυσμένος και είχε ανασφάλιστο το αυτοκίνητο του και κατά δεύτερο λόγο το δυστυχή June που θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι ίσως και τον Ιούνιο (όνομα και πράμα) για να επισκευαστεί η Corvette του. Κι αυτό γιατί τα πάντα στις ΗΠΑ υπολειτουργούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.