ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Daniel Ricciardo πουλά την McLaren του

O Daniel Ricciardo πουλά την McLaren του

Η εντυπωσιακή μοβ McLaren του Αυστραλού οδηγού της Formula 1 αναζητά νέο ιδιοκτήτη που θα καταβάλλει 249.000 ευρώ.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Daniel Ricciardo αποφάσισε να αποχωριστεί τη McLaren 720S Spider του, καθώς έχει αποχωρήσει από την ομάδα της McLaren Formula 1 και πλέον είναι ο τρίτος οδηγός της Red Bull.

Στη διάρκεια της σεζόν του 2022, ο Ricciardo οδηγούσε αυτή τη McLaren, έστω και αν δεν γνωρίζουμε αν την αγόρασε ο ίδιος ή αν την έλαβε ως δώρο από τη βρετανική εταιρεία.

Όπως και να έχει το κεντρομήχανο supercar δείχνει τουλάχιστον ελκυστικό στο χρώμα Lantana Purple, ενώ η εμφάνισή του τονίζεται ακόμα περισσότερο από τους τροχούς των 19 ιντσών μπροστά και των 20 ιντσών πίσω που κρύβουν τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Την αξία της συγκεκριμένης 720S Spider ανεβάζει μία σειρά από προαιρετικά πακέτα, όπως το Performance Plus Pack, το Convenience Pack, το Exterior Carbon Fiber Upgrade Pack 1, το Interior Carbon Fiber Pack 3 κ.α. Επίσης, υπάρχουν ακόμη 12 μήνες εγγύησης του κατασκευαστή με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 10.861 χιλιόμετρα.

Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός πασπαρτού V8 των 4,0 λίτρων της μάρκας με τα δύο turbo που αποδίδει 710 ίππους και 770 Nm.

Παρόλο που πρόσφατα παρουσιάστηκε η 750S, η 720S συνεχίζει να θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ολοκληρωμένα supercars της τελευταίας δεκαετίας.

Ειδικότερα η Spider έκδοση προσφέρει το κάτι παραπάνω επιτρέποντας σε όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι απολαύσει εξαιρετικές επιδόσεις της με την οροφή είτε βρίσκεται στην κανονική της θέση, είτε είναι κατεβασμένη.