ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέρει πόσα αυτοκίνητα έχει στο γκαράζ του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέρει πόσα αυτοκίνητα έχει στο γκαράζ του!

Μπορεί να μην είχατε ποτέ αυτόν τον προβληματισμό αλλά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν θυμάται πόσα ακριβώς αυτοκίνητα έχει στην κατοχή του!

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Ρονάλντο έχει τα δικά του προβλήματα! Πρόσφατα, «ανέβασε» στο Instagram το νέο του απόκτημα, τη Ferrari Purosangue, δίνοντας νέα τροφή στους περίπου 617 εκατομμύρια followers του. Ειδικότερα, όταν ο Πορτογάλος θρύλος του ποδοσφαίρου παραδέχτηκε ότι έχει χάσει το μέτρημα της συνεχώς αυξανόμενης συλλογής του από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του Ρονάλντο στο Instagram εμφανίζεται η Purosangue σε ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα. Περίπου όπως αυτή που πόσταρε πριν από μερικές μέρες ένας άλλος από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Φυσικά, ο Ρονάλντο έχει επιλέξει διάφορα εξτρά που δείχνουν το προσωπικό του γούστο, όπως είναι οι 20άρες ζάντες τιτανίου σε ασημί φινίρισμα, οι εντυπωσιακές μπλε δαγκάνες φρένων, τα προαιρετικά λογότυπα της Ferrari στα εμπρός φτερά και πολλά άλλα. Στο εσωτερικό ο Ρονάλντο φαίνεται να έχει επιλέξει ένα ανοιχτό μπεζ σαλόνι.

Προς το παρόν ο Ρονάλντο αγωνίζεται στην Al Nassr και όπως ακούγεται αμείβεται με 213 εκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας από τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές στο κόσμο και είναι γνωστός για την αδυναμία του στην ταχύτητα και στα supercar έχοντας μία συλλογή από ανάλογα τετράτροχα όπως είναι η Bugatti Chiron, η Centodieci (το ακριβότερο απόκτημά του με τιμή περίπου 10 εκ. δολάρια), διάφορες Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMG, Porsche κ.α.

Η Ferrari Purosangue κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο και είναι ένα από τα «φτηνότερα» που έχει αγοράσει. Προφανώς, δελεάστηκε τόσο από τους χώρους όσο και από τις δυνατότητες του πρώτου SUV της διάσημης ιταλικής μάρκας.

Πιθανότατα και από την ίδια την Ferrari που θα έδωσε προτεραιότητα σε διάσημους, όπως είναι ο Ρονάλντο και ο Ζλάταν. Μάλιστα, ο Σουηδός τα τελευταία χρόνια συνηθίζει στα γενέθλια του να κάνει δώρο στον εαυτό του και από ένα supercar.