FUN TIME

«Βόμβα» στο Power of Love: Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε οριστικά

«Βόμβα» στο Power of Love: Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε οριστικά

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί ένας χαμός στο Διαδίκτυο μετά από φωτογραφία που ανήρτησε δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι Power of Love στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ενημερώνει τους φανς του για το χωρισμό του από συμπαίκτριά του!

Μία φωτογραφία του Δώρου Παναγίδη με το μήνυμα «Σήμερα τελείωσα με την Αθηνά, ενημερωτικά» ήταν αρκετή για να ξεσπάσει πόλεμος σε Twitter και Facebook. Οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχουν σοκαριστεί καθώς ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου τράβηξαν διαφορετική πορεία.

Doros Athina

Ο Κύπριος παίκτης ανακοίνωσε από instastory το χωρισμό του από την 20χρονη Αθηνά. Οι δυο τους συνδέθηκαν συναισθηματικά από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του Power of Love.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υπάρχει πια στον λογαριασμό του Δώρου παρόλα αυτά υπήρξε και ένα σχόλιο του παίκτη, στο live του συμπαίκτη του Ανδρέα που ανακοινώνει ότι θα μιλήσει κάποια στιγμή και ότι ισχύουν όλα όσα ακούστηκαν γι’ αυτόν και την Αθηνά.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του Δώρου στη gallery

Πηγή φωτογραφιών: showtime-cy.blogspot.gr