FUN TIME

Απίστευτη θεωρία ανατρέπει τα πάντα: Τα UFO έρχονται από το μέλλον…

Απίστευτη θεωρία ανατρέπει τα πάντα: Τα UFO έρχονται από το μέλλον…
Ανατρέπονται όλα

Οι ιπτάμενοι δίσκοι, οι εξωγήινοι και τα UFO ίσως δεν είναι τελικά αυτό που νομίζουν οι συνωμοσιολόγοι.

Μια ανατρεπτική θεωρία έρχεται να καταθέσει ένας καθηγητής Ανθρωπολογίας από το Πολυτεχνείο της Μοντάνα, προτείνοντας ότι οι μυστηριώδεις επισκέπτες μπορεί να μην έρχονται από μακρινούς γαλαξίες, αλλά είναι μελλοντικές γενιές ανθρώπων που ταξιδεύουν στο χρόνο…

Αν το ταξίδι στο χρόνο γίνει κάποια στιγμή δυνατό, τότε θα ήταν λογικό να περιμένουμε επισκέπτες από το μέλλον, στο δικό μας παρόν… Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ.

Ή μήπως όχι;

Ο καθηγητής Michael P. Masters υποστηρίζει ότι τα UFO μπορεί να είναι χρονομηχανές, επανδρωμένες με τους μελλοντικούς… εαυτούς μας. Μάλιστα, τα UFO μπορεί να είναι η απόδειξη ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι δυνατό, υποστηρίζει στο νέο του βιβλίο.

«Δικοί μας μακρινοί απόγονοι μπορεί να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να μελετήσουν το παρελθόν και την εξέλιξη της ανθρωπότητας» δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KLFX.

Γι’ αυτό άλλωστε οι μαρτυρίες «απαχθέντων» από εξωγήινους κάνουν λόγο για ανθρωπόμορφες οντότητες, εξηγεί και προσθέτει ότι τα όντα αυτά πρέπει να τα ονομάζουμε εξωχρόνια και όχι εξωγήινα…

«Τα εξωχρόνια όντα περιγράφονται ως δίποδα σε όρθια στάση, με πέντε δάχτυλα σε κάθε χέρι και πόδι, δύο μάτια, ένα στομα και μία μύτη, που μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στη δική μας γλώσσα» αναφέρει ο καθηγητής.

Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους οι ιδέες του. «Υπερασπίζομαι το έργο μου και θα ήθελα να συζητήσω γι’ αυτό με τον καθένα. Απευθύνεται τόσο σε ακαδημαϊκό κοινό, όσο και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τα UFO».

(Πηγή: KXLF News Channel)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις