GOSSIP

Το πρώτο μοναχικό καλοκαίρι της Σίσσυς Χρηστίδου! Τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά το διαζύγιο;

Το πρώτο μοναχικό καλοκαίρι της Σίσσυς Χρηστίδου! Τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά το διαζύγιο;

Ήταν Μεγάλη Τρίτη και περιμέναμε το Άγιο Πάσχα τον περασμένο Απρίλιο όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με μία κοινή ανακοίνωση που ανάρτησαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram ενημέρωναν τον κόσμο για την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο

Έδιναν τέλος σε έναν γάμο που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια και ο οποίος ήταν γεμάτος αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή και ευτυχία. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Όμως, κανένας από τους δύο, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε ο τραγουδιστής, όσο διάστημα περνούσαν δύσκολα, είχαν δώσει δικαίωμα να γράφονται ή να ακούγονται πράγματα για εκείνους.

Κράτησαν τη «φουρτούνα» του γάμου τους για εκείνους, την αντιμετώπισαν, και όταν είδαν πως δεν μπορούσαν να την ξεπεράσουν πήραν γενναίες αποφάσεις για τους ίδιους, τα παιδιά τους και το μέλλον τους.

Πώς έχει περάσει όμως ο καιρός για τους δύο πρώην συζύγους από εκείνη την ημέρα της ανακοίνωσης;

Και οι δύο, ως δεινοί χρήστες των social media είναι πολύ εξωστρεφείς και παρ’ όλο που δεν αναφέρονται ποτέ στον χωρισμό τους, αφήνουν να φανούν πράγματα για την καθημερινότητά τους. Το πρώτο διάστημα και οι δύο είχαν αφοσιωθεί στη δουλειά τους με τη Σίσσυ να μοιράζει τον χρόνο της και στα παιδιά της.

Πώς βρίσκει όμως τους δύο πρώην συζύγους το φετινό καλοκαίρι, το πρώτο μετά την απόφασή τους να δώσουν τέλος στο γάμο τους;

Η Σίσσυ αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» που θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού γνωρίζει επιτυχία, έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τους δύο γιους της έφυγε για το εξοχικό της στη Χαλκιδική, εκεί όπου έχει ζήσει και ως παιδί τις πιο όμορφες στιγμές και έχει όμορφες αναμνήσεις.

Κοινές διακοπές

Λίγες μέρες πριν, όμως, αφιέρωσε λίγο χρόνο και στον πατέρα των παιδιών της. Όλοι μαζί, σαν να μην είχε μεσολαβήσει κανένας χωρισμός για το ζευγάρι, βρέθηκαν στο Costa Navarino για μίνι διακοπές ώστε να ξεκουραστούν και να περάσουν στιγμές σαν οικογένεια που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα δύο αγόρια τους.

Μετά τη Χαλκιδική, η Σίσσυ έφυγε για την Πάρο και τη Νάξο ενώ το ίδιο διάστημα, ο Θοδωρής Μαραντίνης βρισκόταν στην Αθήνα, μετά από ένα υπέροχο υπερατλαντικό ταξίδι, στην Αμερική όπου πέρασε υπέροχα.

Ο τραγουδιστής αυτό το διάστημα πραγματοποιεί συναυλίες με τους Onirama όμως άγνωστο παραμένει αν το πρώην ζευγάρι θα σμίξει ξανά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για να συνεχίσει τις κοινές οικογενειακές διακοπές του.

Κοινώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα σπουδαίο μετά το διαζύγιο, ούτε για την όμορφη παρουσιάστρια, ούτε για τον τραγουδιστή και frontman των Onirama αφού συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους μαζί, έστω και αν δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Όσες διαφορές και αν τους οδήγησαν στο διαζύγιο, δεν παύουν να είναι δύο αφοσιωμένοι γονείς για τα παιδιά τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.