GOSSIP

Ευρυδίκη: «Ο Θεοφάνους είναι οικογένεια μου»

Ευρυδίκη: «Ο Θεοφάνους είναι οικογένεια μου»

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκαν στο «Σημείο συνάντησης» και εξομολογήθηκαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η Ευρυδίκη μάλιστα για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια τον λόγο εκείνο που έκανε τρεις φορές γάμο.

«Ούτε κι εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν τρεις φορές. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Από παιδί ήμουν πολύ του παραμυθιού, ήθελα να ζήσω το παραμύθι, ήμουν πολύ ρομαντική. Σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου κι αυτό θα είναι για μια ζωή και ένιωθα μέσα μου όταν δεν το πέτυχα. Χώρισα μια, δυο και έλεγα ότι φταίω εγώ. Για κάποιο λόγο δεν με άντεχε ο γάμος. Κι όταν συνάντησα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι θα ξαναπαντρευόμουν αλλά όταν έβλεπα την εξέλιξη, είδα ότι αυτό είναι το παραμύθι μου και είπα «αυτόν τον άνθρωπο δεν παντρευτώ; Αυτό είναι το παραμύθι μου», είπε με συγκίνηση.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύ ωραία σχέση που συνεχίζει να έχει με τον Γιώργο Θεοφάνους, παρά το χωρισμό τους. «Έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά μαζί. Νομίζω ότι ο Γιώργος για μένα είναι όπως ο γιος μου, ο Άγγελος. Τον ξέρω 18 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί.

Αυτό το παιδί πια είναι οικογένεια για μένα, πέρα του ότι έχουμε ένα παιδί. Τον αγαπώ. Είμαστε οικογένεια, ότι είχε μέσα του το έβγαζε στα τραγούδια του και είμαι τυχερή», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή