GOSSIP

Adele: «Θρίλερ» με τις εμφανίσεις της στο Vegas – Απέλυσε την σκηνογράφο της

Adele: «Θρίλερ» με τις εμφανίσεις της στο Vegas – Απέλυσε την σκηνογράφο της
H Αντέλ.
twitter

Αντέλ: Οριστική είναι όπως όλα δείχνουν η ακύρωση των συναυλιών της Adele στο Λας Βέγκας αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Times,  τα σκηνικά έχουν ήδη αρχίσει να απομακρύνονται από τον χώρο.⁠

 

Η ντίβα της ποπ ανέβαλε μια σειρά παραστάσεων στο Caesars Palace την περασμένη εβδομάδα και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές μέσα από βίντεο που δημοσίευσε.

Ωστόσο εντύπωση έχει προκαλέσει ότι εκτός από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της covid, η Adele σταμάτησε την συνεργασία της με την σκηνογράφο της Esmeralda Devlin, που μάλιστα θεωρείται ως η πιο σημαντική σκηνογράφος στον κόσμο, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένη με τα σχέδιά της για το πανάκριβο σετ.⁠

Σύμφωνα με το Las Vegas Review Journal, η τραγουδίστρια απέλυσε την Devlin, ο οποία ήταν επίσης και η υπεύθυνη για την πολύ επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της το 2016.

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών

H Αντέλ ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει όλες τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο «Caesars Palace», μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας.

Οι παραστάσεις θα επαναπρογραμματιστούν

Στο βίντεό της, με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο».

Επίσης, ανέφερε ότι ντρέπεται και διευκρίνισε ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται λόγω «καθυστερήσεων και της Covid-19» θα επαναπρογραμματιστούν.


«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από Covid-19 και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω την παράσταση. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε», είπε κλαίγοντας η τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα συναυλιών «Las Vegas Weekends with Adele» ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.