GOSSIP

Μιχαήλ Βαρθακούρης για Σοφία Αλιμπέρτη: Τη θαυμάζω, άφησε κάτι που πολλοί κυνηγούν

Μιχαήλ Βαρθακούρης για Σοφία Αλιμπέρτη: Την θαυμάζω που άφησε κάτι που πολλοί κυνηγούν
Ποιο ήταν το πρώτο του μοντέλο που «βασάνιζε» στον φακό του
ANT1

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (9/2) ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης ο οποίος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος στη σχέση του με τους γονείς του αλλά και στην καριέρα του στον χώρο της φωτογραφίας.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια φοβόταν να εκτεθεί αλλά αυτό έχει αλλάξει πια: «Για πολλά χρόνια φοβόμουν να εκτεθώ. Πλέον δεν με νοιάζει, το θέλω και το ψάχνω. Όταν δείξεις ποιος είσαι, δεν μπορούν να πουν κάτι για εσένα, γιατί έχεις βγει».

Ποιο ήταν το πρώτο του μοντέλο που «βασάνιζε», για να μάθει να φωτογραφίζει; «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” για να βγάζω εγώ και να μαθαίνω. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία», ανέφερε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Για την απόφαση της μητέρας του να αποσυρθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας σχολίασε: «Τη θαυμάζω που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν».

Αναφέρθηκε ακόμη στον αδερφό του Νικόλα στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία και είναι αχώριστοι: «Με τα μάτια συνεννοούμαστε. Είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον θαυμάζω» είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.