GOSSIP

Συγκίνηση στη Μύκονο: Η Κατερίνα Μονογυιού βάφτισε το παιδί του αδικοχαμένου αδερφού της

Η Κατερίνα Μονογυιού βαφτίζει το παιδί του εκλιπόντος αδερφού της

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού βάφτισε τον γιο του αδελφού της Τζώρτζη Μονογυιου, ο οποίος βρήκε τραγικό θανατο ύστερα απο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.  

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη στη Μύκονο και μαζί με την Κατερίνα Μονογυιου, το μωρό βάφτισε και ο αδελφικός φίλος του Τζώρτζη, Θωμας Σφυρής, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης.

Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ πολλές φορές τα δάκρυα θόλωσαν τα μάτια της Κατερίνας Μονογυιού αλλά, όπως ανέφερε μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ήταν «σαν να υπήρχε ο αδελφός της δίπλα της».

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο του newsbomb.gr:

«Οι ψυχές δεν φεύγουν απο τη Γη, παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιωργος Μιχαήλ, εκτος απο ανηψιός μου, είναι, πλέον, και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής. Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρα του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός απο εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό», δήλωσε η Κατερινα Μονογυιου.

Όπως ήταν φυσικό, σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου υπήρχε έντονο το στοιχείο απο το νησί της Μυκόνου. Οι ανεμόμυλοι, το σήμα κατατεθέν του νησιού, υπήρχαν στις λαμπάδες, στις προσκλήσεις, στη διακόσμηση, ακόμα και στην τούρτα του νεοφώτιστου καθώς είχε τα γενέθλια του.