GOSSIP

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει για τον γάμο της με τον Καραβασάνη - «Είναι λίγο Love Island η ιστορία»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει για τον γάμο της με τον Καραβασάνη - «Είναι λίγο Love Island η ιστορία»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Glomex

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για πρώτη φορά για τον άγνωστο γάμο της στην Αμερική.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες είναι ξανά μαζί.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκε στον γάμο που είχε κάνει στην Αμερική. «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική έτσι κι αλλιώς, λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για αυτόν τον γάμο, ήμασταν μαζί κι ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κλπ. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Τώρα ναι, ήμασταν και πάλι μαζί», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια μίλησε και για την επανασύνδεσή τους λέγοντας: «Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι, τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά».

«Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε και πάλι μαζί. Βέβαια, δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα τότε το είχαμε ρίξει, δεν μας πέρασε και στο ντούκου ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε, εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δεν με θέλει», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Σχετικές ειδήσεις