GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: «Η μητρότητα μας έφερε πιο κοντά με τον σύζυγό μου»

Κατερίνα Στικούδη: «Η μητρότητα μας έφερε πιο κοντά με τον σύζυγό μου»
Η Κατερίνα Στικούδη
Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για το παιδί της, τη μητρότητα και τη σκληρή ειδησεογραφία, στέλνοντας το μήνυμα ότι σήμερα έχει χαθεί ο σεβασμός. 

Η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε πρόσφατα τα πρώτα γενέθλια του παιδιού της και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, τη μητρότητα και τον σύζυγό της. Στη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στη Real Life, παραδέχθηκε πως ο ερχομός του παιδιού της βοήθησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον σύζυγό της.

«Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Στο ερώτημα για το σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει το παιδί, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Μοιάζει στον πατέρα του και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είχα κάνει μια παραγγελία, είχα ζητήσει έναν μικρό Βαγγελακη, και το άκουσε ο θεός και το έφερε»…

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στη σκληρή ειδησεογραφία, λέγοντας: «Είναι σαν να βγαίνουν από ταινία τρόμου. Έχω μείνει άναυδη με το πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον. Πραγματικά, είναι απαράδεκτο όλα αυτά που συμβαίνουν, με εξοργίζουν και επειδή έχω γίνει και πολύ ευσυγκίνητη με τον ερχομό του Βύρωνα, όταν ακούω να φεύγουν από την ζωή άδικα άνθρωποι, στεναχωριέμαι». Και πρόσθεσε: «Μακάρι να σταματήσουν όλα αυτά πολύ γρήγορα. Μας ενοχλεί κάτι στον άλλον, καλό είναι να φεύγουμε μακριά, να μη θέλουμε να κάνουμε κακό, πρέπει να υπάρχουν σεβασμός και αυτοεκτίμηση. Αν δεν υπάρχουν αυτά, δεν θα μπορέσουμε να σεβαστούμε και τους γύρω μας, να σεβαστούμε τις επιλογές τους, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έχει χαθεί ο σεβασμός. Πρέπει να κοιτάμε και λίγο τον διπλανό μας και όχι μόνο τη δίκη μας ζωή. Κι εγώ δεν είμαι τέλεια, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω ευθύνες προς την κοινωνία, μεγαλώνω έναν άνθρωπο που αύριο οι δικές του πράξεις θα είναι ο δικός μου καθρέφτης».