GOSSIP

Daniel Day-Lewis: Αγνώριστος ο ηθοποιός - Πρώτη εμφάνιση μετά από 4 χρόνια

Daniel Day-Lewis: Αγνώριστος ο ηθοποιός - Πρώτη εμφάνιση μετά από 4 χρόνια
Αρχείου AP

Την Πέμπτη ο Daniel Day-Lewis στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από τέσσερα χρόνια, έμοιαζε αγνώριστος

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι θαυμαστές του βραβευμένου ηθοποιού Daniel Day-Lewis, ο οποίος παρέμενε στη «σκια» για περίπου 4 χρόνια και έκανε την εμφάνισή του, κυριολεκτικά αγνώριστος.

Την Πέμπτη ο Daniel Day-Lewis στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από τέσσερα χρόνια, έμοιαζε αγνώριστος περπατώντας στη Νέα Υόρκη και μιλώντας σε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ φορούσε μια μπλε φόρμα, ένα μαύρο καπέλο τζόκεϊ και ασορτί αθλητικά παπούτσια.

Μία ημέρα αργότερα, ο 66χρονος σταρ εθεάθη ξανά, αυτήν τη φορά, ενώ πήγαινε για γεύμα με τη σύζυγό του Rebecca Miller στο West Village.

Ο σταρ δεν έχει κυκλοφορήσει ταινία από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Ιούνιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του «Phantom Thread».

«Δεν το έχω καταλάβει», έγραψε τότε σε δήλωσή του σχετικά με την απόφασή του. “Πρέπει να πιστέψω στην αξία αυτού που κάνω. Η δουλειά μπορεί να φαίνεται ζωτικής σημασίας. Ακόμη και ακαταμάχητη. Και αν ένα κοινό το πιστεύει, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για μένα. Αλλά, τελευταία, δεν είναι” έγραψε και πρόσθεσε ότι αν και ένιωσε “αχαρακτήριστο” να βγάλει μια δήλωση σχετικά με το τέλος της καριέρας του, διευκρίνισε ότι ένιωσε ότι ήθελε να “τραβήξει μια γραμμή.