GOSSIP

Jennifer Aniston: Η δυσλεξία, ο γάμος, το παιδί και ο Brad

Jennifer Aniston: Η δυσλεξία, ο γάμος, το παιδί και ο Brad

Αποκαλυπτική είναι η Jennifer Lopez στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό "The Hollywood Reporter".

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, μίλησε χωρίς φραγμούς για τη δυσλεξία που είχε κάνει δύσκολα τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

«Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη», παραδέχθηκε. Δεν μπορούσα με τίποτα να απορροφήσω πληροφορίες. Ανακάλυψα το πρόβλημα όταν πήγα να πάρω γυαλιά μυωπίας και μου ζήτησαν να διαβάσω ένα κείμενο. Εκεί κατάλαβαν ότι διαβάζοντας, τα μάτια μου προσπερνούσαν έως και τέσσερις λέξεις».

Η 45χρονη ηθοποιός μίλησε και για τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux.

«Ήταν κυρίως το χιούμορ του που με τράβηξε. Είναι ο πιο άνετος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με κάνει και νιώθω χαλαρή».

Όσο αποκαλυπτική ήταν σε κάποια θέματα, τόσο απέφυγε να απαντήσει στο πότε θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος τους. «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Και να είχαμε αποφασίσει δεν θα σας το έλεγα».

Το θέμα που λατρεύουν να ανασύρουν κάθε λίγο και λιγάκι τα media είναι η εγκυμοσύνη. Γι' αυτό, η Aniston σχολίασε: «Είναι πολύ προσωπικό θέμα κι έχει εξαντληθεί πια. Ποιος ξέρει πότε θα συμβεί. Το θέλουμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε».

Ένα ακόμα «κουρασμένο» θέμα, για το οποίο μίλησε η Aniston είναι η σχέση της με τον Brad Pitt. «Δεν μιλάμε καθημερινά αλλά ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο. Κανείς δεν έκανε κάτι λάθος. Απλά κάποια πράγματα συμβαίνουν. Δεν υπάρχει κάποια περίεργη ιστορία, ελπίζω επιτέλους να σταματήσουν αυτές η αηδίες που θυμίζουν σαπουνόπερα», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις