ΓΥΝΑΙΚΑ

Θες τα οπίσθια της Μπόμπα; Δες με ποια άσκηση μπορείς να τα αποκτήσεις

Θες τα οπίσθια της Μπόμπα; Δες με ποια άσκηση μπορείς να τα αποκτήσεις

Η Χριστίνα Μπόμπα γνωρίζει πολύ καλά πώς θα γυμνάσει σωστά κάθε σημείο του κορμιού της

Ναι, η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να θεωρηθεί και γκουρού στη γυμναστική καθώς, όπως φαίνεται, τη λατρεύει. Γυμνάζεται κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα. Και δεν είμαστε υπερβολικοί. Και μπράβο της που φροντίζει το σώμα της.

Είναι πολλοί οι διάσημοι που, όχι μόνο έχουν υιοθετήσει αυτήν την τάση, αλλά προσπαθούν να εμπνεύσουν και τους followers τους να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Πέρα από τα φυσικά αποτελέσματα που αποτελούν το πιο ορατό μέρος, υπάρχει και το κομμάτι της υγείας, του μεταβολισμού και της ψυχολογίας που σε καμία περίπτωση δεν είναι για να μένει απαρατήρητο.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία celebrity που λατρεύει τη γυμναστική. Μία ματιά στο κορμί της είναι αρκετή για να σε πείσει για τη δουλειά που κάνει αλλά και για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων της.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, η πανέμορφη παρουσιάστρια είπε να ανεβάσει ένα βίντεο και να σου δείξει μία από τις ασκήσεις που κάνει για να γυμνάσει πόδια και γλουτούς. Το μόνο που χρειάζεσαι για αυτό είναι το σωματικό σου βάρος και μία μπάλα.