Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα Panzanella
Δροσερή σαλάτα από τον σεφΓιώργο Τσούλη.
ΥΛΙΚΑ
1 μικρό καρβέλι ψωμί, κομμένο σε κυβάκια 7*7εκ.
2 συσκευασίες τυρί cottage
2 αγγούρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
6 ντομάτες, κομμένες στα 8
1 κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και έπειτα κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
50 ml. ελαιόλαδο και έξτρα για το πασπάλισμα του ψωμιού
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
½ μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.