ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήπως ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό Ιντιάνα Τζόουνς;

Ιντιάνα Τζόουνς Χάρισον Φορντ
Η πέμπτη ταινία θα είναι η τελευταία με τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς

Φήμες θέλουν την ηθοποιό Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ να γίνεται ο θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς.

Πώς θα σας φαινόταν αν μια νέα γυναίκα αντικαθιστούσε τον θρυλικό Ιντιάνα Τζόουνς ήδη από την επερχόμενη και πέμπτη ταινία του αρχαιολόγου της καρδιάς μας;

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ -σταρ του Fleabag- φέρεται να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο ήδη από την πέμπτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς, παίρνοντας τα ηνία από τον Χάρισον Φορντ. Πηγές αναφέρουν ότι η παραγωγός Κάθλιν Κένεντι θέλει να κάνει τεράστιες και ριζικές αλλαγές στην επόμενη ταινία οι οποίες θα αφορούν και τον κεντρικό χαρακτήρα που πλέον θα είναι γυναίκα!

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ
Η Φίμπι Γουόλερ-ΜπριτζAP


Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο σχετικά με τον ρόλο της 37χρονης Βρετανίδας στην ταινία, οι πηγές της Daily Mail υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός θα έχει τον κεντρικό ρόλο σε αυτή αλλά και σε επόμενες ταινίες, αφού το κινηματογραφικό franchise πρόκειται να ακολουθήσει πλέον τις περιπέτειες μιας δυναμικής γυναίκα αρχαιολόγου που ψάχνει χαμένους θησαυρούς.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία συμμετοχή του 79χρονου Χάρισον Φορντ σε ταινία Ιντιάνα Τζόουνς. Συνεπώς, σε περίπτωση που υπάρξει συνέχεια του franchise, οι παραγωγοί πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της Daily Mail, μένει να δούμε την υποδοχή που θα επιφυλάξει το κοινό του «Ίντι» στην Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, τη θηλυκή εκδοχή του Ιντιάνα Τζόουνς της Disney.

Το Ιντιάνα Τζόουνς 5 έχει συναντήσει αρκετά εμπόδια κατά τη διάρκεια της παραγωγής του, ενώ πριν λίγο καιρό συνάντησε ακόμα ένα όταν ο Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε βιβλία που θα διαβάσουμε το φθινόπωρο